پیاز خوردنی یکی از قدیمی‌ترین گیاهان در جهان و ایران است که از ایران و افغانستان سرچشمه می‌گیرد. این محصول سه هزار سال پیش از میلاد در مصر پرورش داده شد و بر طبق برخی از اسناد کارگرانی که برای ساخت اهرام مصر استفاده می‌کردند، از پیاز به عنوان غذای اصلی استفاده می‌کردند.

پیاز به خانواده Alysace تعلق دارد و یک گیاه دو ساله با رشد گیاه ضعیف، برگ‌های استوانه‌ای توخالی است که در سال اول با توجه به طول مورد نیاز آن‌ها، و در سال دوم، با کاشت پیاز و بعد از ظهور ساقه، پیاز تشکیل می‌دهد. گل و چترها در حال تولید دانه هستند. انواع عوامل محیطی که بر شکل‌گیری حباب تاثیر می‌گذارند عبارتند از: دما و طول روز و بر این اساس، cultivars پیاز به سه گروه تقسیم می‌شوند: روز طولانی، روز متوسط و روز کوتاه.

هزینه نصب
هزینه حقوق
هزینه مواد خام
هزینه حمل و نقل
جداول سرمایه‌گذاری فعلی و ثابت

این طرح در قالب pdf+word را میتوانید با کلیک بر روی عکس زیر دانلود نمایید.

                             


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وب‌نوشت شخصی محمدمهدی درویشی شاهکلائی Heather خوب بلاگ آشپزی روس ساز موزیک : دانلود آهنگ های فارسی به زبان روسی وبلاگ اندیشه نو مداربسته سوما پژوهی